Maalaustyöt

Maalaustyöt ovat yksi tärkeimmistä toimialoistamme, jota suorittavat alansa kiistattomat ammattilaiset. Olemme luotettava ja suuria kokemuksia omaava yritys, joka toimii lähinnä Suomessa Uudenmaan alueella.

Etujamme ovat sovittujen määräaikojen noudattaminen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden vaaliminen.

Suorittamamme maalaustyöt:

  • Tasoitustyöt
  • Ulkokattojen maalaus
  • Ulkojulkisivujen maalaus
  • Huolto- ja korjausmaalaus

Lisäpalveluna tarjoamme lisäksi seuraavia palveluita:

Miten tarjoamamme maalaustyöt suoritetaan?

Esitöiden tekeminen

Olemme aina korostaneet asiakkaillemme sitä, että kunnollinen pintojen valmistelu takaa parhaan mahdollisen laadun ja siitä säästäminen saattaa myöhemmin kasvattaa kustannuksia huomattavasti.

Jotta tehtyjen töiden laadusta tulisi mahdollisimman hyvä, arvioimme ennen töiden aloittamista käsiteltävän pinnan. Koska erilaiset pinnat (esim. betoni- tai maalatut pinnat, rappaus, kipsiseinä yms.) vaativat hieman erilaisia toimintatapoja, niistä lähtien teemme seuraavia valmistelutöitä:

  • pintojen puhdistus (esim. irtonaisen maalin ja/tai silotteen poistaminen)
  • olemassa olevien reikien kunnostus (esim. täyttäminen asianmukaisella massalla)
  • erilaisten pintojen (esim. kalusteet, lattiat yms.) suojaaminen
  • nurkkien vahvistaminen (esim. alumiininurkkien asentaminen, verkkoteipin asentaminen)
  • teippaus

Kittaustyöt

Ensimmäisten valmistelujen suorittamisen jälkeen aloitamme kittaustyöt. Mikäli kyseessä on ovat kipsilevyillä päällystetyt seinät, kittaamme ja sitten silotamme tasaiseksi sekä levyjen liitossaumat, ristikkäissaumat että myös ruuvien reiät.

Kun tämä toiminto on suoritettu, päälle levitetään toinen kittikerros, joka peittää ensimmäisen kerroksen kuivumisen myötä syntyneet syvänteet. Mikäli kyseessä on kipsilevypinta, asiakkaan niin halutessa voi rajoittua myös pelkästään ruuvin reikien ja saumojen kittaukseen. Meillä on kuitenkin olemassa myös koneet nopeaan urakkatyöhön, mikäli sellaista tarvittaisiin.

Hiomistyöt

Kun seinät ovat kitatut ja kunnolla kuivuneet, hiotaan seinät, nurkat ja muut ennakolta käsitellyt pinnat. Tämän yhteydessä poistamme kaikki kittaustöiden aikana syntyneet naarmut ja uurteet. Samoin annamme hiomistöiden yhteydessä seinille tarvittavan sileyden, joka tekee myöhemmän lopputyön tuloksen vieläkin paremmaksi.

Hiomistöiden jälkeen poistamme syntyneen pölyn.

Maalaustyöt

Pohjamaalaus

Maalaustyöt alkavat kunnollisella pohjamaalauksella. Koska pohjamaali imeytyy kipsiin, se antaa perusmaalille myöhemmin mahdollisuuden tarttua hyvin pintaan. Pohjamaalin yksi tehtävä on myös viimeisten esitöistä jääneiden naarmujen peittäminen. Toisinaan pohjamaali tuo vielä esiin kittaamisesta ja hiomisesta jääneet epätasaisuudet.

Pohjamaalin valinta riippuu käsiteltävän pinnan sijainnista. Esimerkiksi kosteissa tiloissa (kylpyhuone yms.) käytetään erilaisia pohjamaaleja kuin sisätiloissa. Lisäksi suosittelemme puolestamme käyttämään tuoksuttomia ja allergialiiton merkitsemiä pohjamaaleja (esim. Interior Primer -maalit).

Kun pohjamaalaustyöt on tehty, täytämme erityisellä pistoolilla akryylitiivistettä käyttäen sisäkattojen ja sienien nurkat. Yleensä sen kuivumiseen kuluu n. 12 tuntia, jonka jälkeen voi siirtyä perusmaalaukseen.

Perusmaalaus

Perusmaaleina käytetään tilaajan ennakolta valitsemaa sävyä olevia maaleja. Niitä käyttämällä maalaamme kaikki edeltä käsin työstetyt pinnat. Maalaamme myös (yleensä valkoisella maalilla) ikkunanposket.

Maalaustöiden tilaaminen

Maalaustyöt, jotka suoritamme aina laadukkaasti ja ammattitaitoisesti suoritettuina. Siten voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja:

Sähköposti: allar.snp@gmail.com

Puhelin:    +358 4002 10725

Scroll to Top